Allt kändes ju så bra

Här står jag utanför Stockholms Stadion och tänker på årets höjdpunkt den 2 juni

Gav mig ut på ett långpass i solskenet och verkligen njöt av söndagens långpass, som idag slutade på 21,42 km på tiden 2:03:55. Sprang till Stadion som var dagens riktmärke och sen via Hagaparken hem. Tankarna kom… Tänk vad skönt det är att vara frisk och kunna njuta av detta!

Efter dusch och ombyte så var det på med nya träningskläder och iväg för att spela innebandy. Första bytena gick riktigt bra och sen åkte jag på en ordentlig smäll i ryggen! Nu kan jag inte lyfta på vänster ben och har så ont att tårarna rinner… (Läs nästan, jag är faktiskt kille).

Nu är det bara att hoppas på att… Men jag tänker hoppa maran på högerbenet om det nu är det som krävs!


8 comments on “Allt kändes ju så bra
 1. Jill skriver:

  Hoppas du blir frisk snart..det kanske är så att kroppen behövrr vila llite nu så ta det lite lugnt ett tag framöver…åk till Björka och mys i stugan ett par dar ..skickar några krya på dig kramar / Jill

  • janne skriver:

   Tack Jill, visst skulle det vara kanon att åka upp till stugan och vila upp sig lite… Om det fanns möjligheter så skulle jag vara på väg. Men jag får försöka att vila så mycket det går här hemma, sen är det väl bara att se om det här går över efter några besök hos benknäckarna. En stor kram tillbaka!

 2. anneliten skriver:

  En bråkdel av en sekund tänker jag att det vore kul att se dig hoppa ett marathon på ett ben. Sedan inser jag hur grym jag är… Hoppas givetvis att du är helt frisk redan imorgon! Så det så!

 3. Ingmarie skriver:

  Men åh! Stackare! Är det inte bättre måste du kolla upp det hela! Hoppas du kan komma på lördag! Krya på dig!

  • janne skriver:

   Var hos kiropraktorn idag och knäckte… Nu är det tebletter med styrka som gäller! Bara det nu inte är diskbråck som läkaren misstänker. Hoppas också att vara där på lördag! Tack!

 4. Ingmarie skriver:

  Aj aj aj! Rörelse är bästa medicinen men var försiktig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *