Gott att må gott igen

Någon som tror att jag kunde låta bli att springa ”maraslutvarvet” när jag passerade Stockholms Stadion idag?


Klart att jag inte kunde! 😉

Har tagit det riktigt lugnt den här veckan eftersom jag känt av smärta i både knä och hälar. Men jag ville få till en bra avslutning på veckan, så ett långpass var planerat till idag. Och visst blev det ett skönt långpass där jag sprang runt sjöarna, Hagaparken, Stockholms Stadion, Gärdet, Djurgården, Strandvägen, Skeppsbron, Söder med avslut vid Zinkens T-bana. Och Stockholm bjöd på kanonväder till passet.

Kaknästornet ville också vara med på bild… Visst lutar väl det här tornet också?

Självklart blev det ett varv runt Djurgårsdbrunnsviken också, alltid ett trevligt ställe att springa på.

När jag tittade på klockan efter passet så visade den 26,39 km på tiden 2:22:46. Så nu kan jag vara nöjd med veckan trots all tid på sofflocket!


6 comments on “Gott att må gott igen
 1. Miranda skriver:

  Heja Janne! Såg snabbt ut när vi möttes!! 🙂 tyvärr tvingade Alex mig på snabbdistans, annars hade jag gärna stannat för både skitsnack och kaffe vid Stadion! 😉

  • janne skriver:

   Heja Er! Ja det var en snabb träff där i stan… 🙂 Han är tuff den där Alex som ser till att vi inte kan fika och ta det lite lugnt också! Det var ju fikaväder också 😉

 2. BoelMaria skriver:

  Och hur kändes det i knä och hälar?!

  • janne skriver:

   Faktiskt riktigt bra, hälarna verkar ha mått bra av passet och knät var som vanligt lite knorrande mellan 2 till 5 km ungefär, men sen gick det bra!

 3. Ingmarie skriver:

  Och gött att du är tillbaks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *