Ha ordentligt på fötterna

april 10, 2016 4 Av Loparjanne

Det här fenomenet har bara hänt mig två gånger under de åren jag sprungit. Vadå? Jo, att jag i ett löpsteg plötsligt märker att skon sitter kvar i terrängen. Den här sista gången var i Ursvik och efter ett försök att hoppa över en gyttjepöl så satt skon kvar i leran. Fick hoppa på ett ben tillbaka och lyckades faktiskt att hoppa i skon igen på ett ben. Förra gången det hände var under Tjurruset och då gick hela skon sönder för att aldrig kunna användas igen. Den gången var jag glad att något satt kvar på kroppen och var någorlunda helt efteråt.

Skorna jag har nu har väl också kanske gjort sitt om man ska vara ärlig. Så jag har börjat att kika på ett par nya skor för träning och ett par för tävling. Kunde inte låta bli att kolla in på Bikester hemsida för att hitta ett par nya löparskor. Där fanns mina favoriter Saucony Kinvara, 7:an som den heter nu. Så nu blir det i alla fall en beställning på tävlingsskorna när lönen tillfälligt fyller på kontot igen.

saucony_Kinvara_7

Jag springer alltid Stockholm Marathon med Saucony och sen har jag Asics när jag tränar. Det är nog svårt för mig att ändra på det. Men jag är ju nöjd med dessa skor och varför ska jag då chansa att byta till något annat? Det kostar ju ändå ”lite” med ett par löparskor. Nej jag håller mig nog till det jag är van med. Ja, det är typiskt en tråkmåns som mig att springa i samma gamla fotspår för jämnan.

Men visst, jag tänker inte skicka tillbaka alla gratisproverna utan att testa dem om det nu finns någon skotillverkare som tänkte…  🙂