Långt ner på önskelistan

december 23, 2011 3 Av Loparjanne

Har alltid tyckt att transportlöpning låter kanon. Men eftersom jag behöver bilen i jobbet, så har det inte varit min grej riktigt. Någon som är duktig på det är Snorkkis som jag tror har doktorshatt i ämnet.

Idag körde jag istället på ”Julklappslöpning” en billig och ganska trevlig motionstyp där jag kombinerade löpningen med inköp av julklappar till barnen. Nu blir kanske några av dem besvikna när de upptäcker att alla klapparna inte tillverkas i tomteverkstaden och levereras av självaste tomten… Och de blir inte gladare av att läsa vidare om mitt julhandlande.

Och ni som inte kallar mig för pappa kan läsa vidare…

Med fyra önskelistor startade jag löpningen, sprang först runt sjöarna och sen vidare till Solna… Passerade med ett hyfsat tempo de första butikerna, de som sålde sånt som toppade önskelistorna .

54″ LED-TV
Ljudanläggning
Soffa…

Jag hade ryggsäcken med, men visste att allt det här var för tungt och otympligt för att springa vidare med. När jag väl sprungit ca 7 km och kommit ner till slutet på önskelistorna så fick jag träff…

Ny tandborste
Biobiljetter
DVD film…

Glad och nöjd sprang jag hem igen efter att ha klarat av min julhandel för det här året… Ryggsäcken märktes knappt och plånboken var inte helt tom, som den alltid brukar vara annars efter julstressen!

Ok, jag fick åka ut med bil och släp senare… Nog pratat om det!