Veckans långpass med hårda vader

december 16, 2012 0 Av Loparjanne

Skönt med något som håller kvar vaderna i närheten av benen

Kompressionsstrumporna såg till att det blev ett långpass trots allt. Efter all julmat och annat gott som slank ner under gårdagen, så fanns det tvivel på om jag verkligen skulle fixa ett pass på 20 km idag.

Jag brukar annars bara ha kompressionsstrumporna när jag tävlar. Men när vaderna är ansträngda brukar jag också ta på dem med gott resultat. Det finns några olika kompressionsstrumpor på marknaden, de jag använder finns att köpa här… (Nej, missförstå inte… De jag använder har jag hemma eller på fötterna)

Måste bara gnälla och samtidigt garva åt busslinje 504 mellan Ursvik och Sundbybergs station. Igår på väg till julbordet så var lämpligt färdmedel buss och nämnda linje skulle nyttjas. För mig är det normala att antingen ta bilen eller att springa… Men nu skulle kollektivtrafiken testas.

Varför sakta ner i kurvorna? Kan det vara halt på vintern?

Den här bussen fick bärgas från platsen och nästkommande två turer var inställda. Hann med båten ut till Fjäderholmarna så det löste sig ändå.

Och vad ser jag på samma ställe idag när jag ska till gymmet? Jo följande geniala chaufförer på linje 504.

Klart att de måste prova att mötas i kurvan! Men det fungerade inte…

Två till bussar ur trafik! Nej, nu måste de ta bort förstapriset på Sveriges värsta bilförare och inte ge dem fast jobb på den här linjen…