Vem är det jag lurar

juni 3, 2009 4 Av Loparjanne

Mig själv, kiropraktorn eller den förkylning och feber som jag känner av? Vad vet jag? Men jag kom på att om jag går till kiropraktorn och hon säger att jag ska vila idag, då blir det ju ingen löpning.

Så jag körde ett pass på lunchen istället. Och eftersom jag har känningar av att jag är på gång att bli sjuk, så var det lika bra att få det avklarat innan.

Förlåt doktorn! Men jag kan inte hjälpa att jag tänker så.

Så nu har jag kommit igång igen efter lördagens prövning. Tillbaka i den vanliga löparvardagen, detta efter att jag har varit påverkad av drogen Marathon med den kemiska beteckningen 42195.

Löparen om Marathon

Det är faktiskt så att man är som i ett rus under ett tag. Och nu ska man rida ut avtändningen… Men det får bli ett antal andra tävlingar som delmål fram till Stockholm Marathon 2010 som går av stapeln på min födelsedag den 5:e juni.

Och går startan kl. 14:00 så var det precis då för dryga 25 år sedan jag damp ned på denna jord. Så det är då jag ska slå mitt PB. och komma på en tid under 3:50.

Vänta nu! Dryga 25 år… Det är ju… Vad tiden går! Undecided

Så kampen dit har alltså startat idag! Slipper jag vara skadad, så LOVAR jag att vara så envis som det behövs för att nå dit!

Dagens pass körde jag i Ursviks skogar, där jag nötte på i spåret i 56 minuter och 39 sekunder.

Mätte även pulsen som hade ett medelvärde på 156. Vet inte vad det säger men det är en tuff bana och jag är ju på gång att bli sjuk. Men det låter lite högt för det tempot jag höll?