Sponsrad video – Tävla om nya skor från Asics

Ta chansen att vinna ett par av dessa godingar från Asics. Allt du behöver göra är att skicka en bild på dina fulaste och troligtvis mest använda skor du har. Den som skickar bilden med de dojjorna som verkligen bör få knytas för sista gången vinner…

Skicka namn, adress och bilden till tavling@loparjanne.se tävlingsbidraget ska ha hamnat i postboxen senast den 10 april och vinnarbilden kommer att publiceras här den 13 april. Skriv ”Asics-Tävling” som ämne.


Ligger själv nedbäddad i influensan sen några dagar tillbaka, med en starkt längtan ut i spåret. Och jag blev inte mindre sugen att snöra på mig skorna för en löprunda, när jag såg den här videon. Det är så häftigt när hinder inte är hinder… Ni förstår om ni ser hela videon.

Se till att rota fram några gamla ”godingar” ur garderoben nu!


9 comments on “Sponsrad video – Tävla om nya skor från Asics
 1. anneliten skriver:

  Rota fram ur garderoben… Borde inte reglerna säga att det är ett par man använder? Annars är det ju liksom inte synd om en.

  Synd om dig är det i alla fall. Influensa är inte kul! Krya på dig.

  • janne skriver:

   Det lär väl bli de par man använder… Om man har värre par sparade i garderoben, kanske det är ännu mera synd om en.

   Tack för medkänslan! Du vet verkligen vad en kille behöver i svåra tider som det här! 😉

 2. Staffan skriver:

  Grymt inspirerande video! Har skickat en bild på mina fulaste dojor men som sagt några Kayanos är jag inte intresserad av, det finns ju gränser för hur tunga skor det går att springa effektivt med och de är definitivt för klumpiga!!

  • janne skriver:

   Såg din bild och den här gången var det bara Kayano det gällde! Men om man tränar med tunga skor och tar på sig några lättare till tävling så… Eller?

 3. Rebecca skriver:

  Ole dole doff vilka av träningsskorna ser hemskast ut??!!!

  Och eftersom du är kille är det så klart jätte jätte synd om dig som är sjuk 😉 Krya på dig!!!!

 4. The Run skriver:

  På tävlingstemat passar jag på att tipsa om årets premiärupplaga av The Run. Löparupplevelsen som bjuder deltagarna på en kul och annorlunda löparutmaning. Spana in via hemsidan http://www.therun.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *