Den tredje i träningskalendern

Bjorka3km
Vinterlöpning i fäboden när den är som bäst.

Då var träningen den 3:e januari avklarad och tre nya kilometer noterade i träningskalendern. Idag var det tufft att stoppa redan efter tre kilometer. Men för att hålla min ”januariplan” så länge som möjligt så är det nog bäst att spara lite på suget. Snart blir det tuffare och då vet jag att kroppen behöver alla de här krafterna som jag bunkrar upp nu i början av den här månaden.

Sen kan jag till mitt försvar också säga att vinterunderlaget jag sprang på gav ett visst motstånd i form av två steg fram och ett tillbaka. Nu tror jag väl inte att jag kommer att straffas för de här korta distanserna men ändå.

Hoppas på fyra härliga kilometer i morgon och då har jag en hälsning till solen: Du får gärna lysa på mig under morgondagens pass…

 


4 comments on “Den tredje i träningskalendern
 1. Jill skriver:

  Solen skiner väl nästan alltid på dig & i fäboden 😉🌞

 2. Förvånad skriver:

  Låter som en bra ide’ med dina ökade pass. Jag känner mig litet frestad att testa samma sak. Problemet är bara det att det efter halva månaden kräver ganska mycket tid och kan vara svårt i vaedagsruljansen. Jag menar att ett dagligt pass på 16-31 km förutsätter att väldigt mycket annat läggs åt sidan. Och så är väderleksprognosen inte nådig den heller. De talar om -15 – -25 nen här veckan 😁

  • janne skriver:

   Precis vad jag också har funderat på. Väder, jobb och privatliv tar ju upp en del tid och ställer till det 🙂 Idag var jag ute i -15 grader och endast 4 kilometer löpning som jag tyckte räckte till mer än väl. Ja, vi får se hur länge jag klarar att köra på med den här ”dumheten”. Men jag hoppas att kunna hålla i det här några dagar till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *