Drömmar & Tankar

Då var äntligen maj här, månaden med alla härliga löpartävlingar! Göteborgsvarvet, Scaniamilen, Stockholm Marathon…

Sköna maj

Fick frågan av en tjej igår om jag ville sälja min startplats till maran, hennes kille ville springa… Sa att jag lämnar besked i nästa vecka! Det måste betyda att jag inte helt har gett upp hoppet på att starta?

På måndag ska jag testa att springa 2,5 km i Ursvik. Skulle det fungera och jag kan hålla igång hela maj så kanske jag kan vara med i starten och springa en bit av maran… Bara för att känna känslan!

Men de som känner mig säger att jag aldrig skulle kliva av om jag väl har startat… Och risken är att de känner mig bättre än vad jag själv gör.

Embarassed


5 comments on “Drömmar & Tankar
 1. Snorkfröken skriver:

  Du har siktat in dig både på varvet och maran alltså? Varvet verkar verkligen jätte kul, kanske nästa år…

  Kom att tänka på en reklam dom körde i typ mix megapol förra sommaren; nåt i stilen: ”Kom igen nu… det är bara 2 mil kvar”. 30 år senare: ”A, men kom igen nu, ge upp, det e faktiskt 2 mil kvar”.

 2. Piratfarsan skriver:

  ”Men de som känner mig säger att jag aldrig skulle kliva av om jag väl har startat… Och risken är att de känner mig bättre än vad jag själv gör.”

  Fan Janne, kunde varit jag som skrivit det där. Sprang Kraftprovet i Trollhättan någon gång i mitten/slutet på nittiotalet, knät pajjade efter bara ett par km så jag fick springa / hasa resterande milen med helt rakt ben och vansinnig smärta, moget? Nej inte ett dugg, skulle jag brutit, japp givetvis direkt. Kunde inte gå alls på 2 veckor..
  Har jag lärt mig nått av detta, nä troligen inte mer än att jag är lite dum i huvudet och att jag fortsätter på samma sätt, (brutet revben – Premiärmil)

  Så jag skall inte ge dig några råd, du vet ju att det är som att slå huvudet i en betongvägg att försöka ge såna som oss råd i denna fråga 🙂

 3. Lillsyrran skriver:

  Börjar bli orolig att du kommer att göra något dumt… Lyssna på kroppen framöver bara! Du måste försöka tänka långsiktigt.

  PS. Kommer ni och hälsar på snart? 🙂

 4. BoelMaria skriver:

  Hur har det gått i Ursvik idag?! Jag hoppas det gick bra för jag har suttit och hållt tummarna hela dagen… 🙂

 5. janne skriver:

  Snorkfröken: Jag är ju anmäld till båda loppen, men är inte tränad för det! Kanske klarar att fixa det… Hoppas man inte behöver höra den senare kommentaren i reklamen 😉

  Piratfarsan: Bra att någon förstår hur dum och envis jag är! Och att du också är en envis kille har jag märkt… Bra jobbat! 🙂

  Lillsyrran: Dumt? Ska bara springa en del…. 😉 Hör av mig när jag pratat med A & C.

  BoelMaria: Det gick bra! Tack snälla du för tummarna! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *