En dag i soffan

december 14, 2015 0 Av Loparjanne

kronblom

Det blev inte någon löpning igår som det var tänkt. Istället blev det en vilodag som verkligen gjorde skäl för namnet. Skäms nästan för hur lite jag presterat, alltså en riktig söndag. Hörde något om att det var tredje advent och även lucia igår. Ja, lite rätt var det väl att lata sig lite hoppas jag. Och den träningsvärken jag känner på flera ställen i kroppen tyckte också att det var ett klokt beslut…

Nu har jag gjort vad jag kan för att minska mitt dåliga samvete för det här inlägget. Hoppas på att få till något bra träningspass i början på veckan så att kroppen får sitt.

Fick känna på den första halkan när jag var iväg och handlade. Den här gången var det däcken på bilen som slirade. Kom att tänka på det här med löparskor som har lite bättre grepp. Har tänkt i flera år på att köpa Icebugs för att hålla mig på benen. Nu när jag ändå bara låg i soffan och softade så hann jag med att surfa runt lite och kolla på utbudet. Tror att det kan bli ett köp senare eller så kryper jag in på gymmet och gömmer mig för vintern.

Hamnade sen på Casino.com där jag tänkte att jag kanske med lite tur kunde få ihop lite extra cash för att kunna beställa skorna. Men som ni såg så har jag inte köpt skorna än… Ja, då kan ni ju själva räkna ut hur det gick där.

Avslutade kvällen med att tända det tredje ljuset och den självklara lussebullen till kaffet. TV:n visade Solsidan och mungiporna fick en anledning att sträcka ut och forma ansiktet till en smiley.

Nu väntar en vecka med hårt jobb och långa dagar så vi får se hur mycket träning det blir. Men för att orka vet jag att det är bra om man kan få några pass för att orka med när det är fullt ös. Och om det är som vanligt så är det väl först på juldagen som det blir en vilodag som den här igen.

Nu kryper jag upp i soffan igen!