Ett pass i natura

september 11, 2012 5 Av Loparjanne

En naturlig soffa i naturen måste naturligtvis användas.

Sprang 10,66 km landsväg till mötesplatsen, det var där min vän Johan skulle bli avkastad av sin elaka fru på väg till landet… Eftersom jag var sen och ville bevittna avkastningen så fick jag springa på ordentligt för att hinna i tid. Trött och inställd på att slänga mig i gräset bland småkryp och större kryp, så fick jag plötsligt syn på en soffa där i skogskanten? Någon måste ha tipsat om att jag var i starkt behov av just en sån möbel.

Efter några minuters vila hörde jag något som lät som en symaskin och såg sen Johan kastas ut från en bil… Nja, kanske mer en Citroën om man ska vara noga. Nu var det bara 10,66 km bort från grillen och en garanterat trevlig kväll med goda vänner. Och med tankarna på vad som väntade när vi kom hem, så var känslan att kilometerpipen från min Garmnin pep ganska så ofta.

Med snabbare uppkoppling på landet så skulle ni ha kunnat läst det här inlägget redan i fredags! När man ser det på det sättet så förstår man hur viktigt det är att alla har rätt till många Mbit…