Farten upp och tiderna ner

Det var med fullständig ärlighet jag klickade i ”Mycket ansträngande” efter dagens pass på jogg.se.

Vet inte om jag kan skylla på vinterföre eller den stora godisskålen igår kväll… Men när snabbdistanserna ligger på 5:18 min/km så vill jag ha något att skylla på, klart orolig när det inte behövs mer för att köra skiten ur sig själv! Dagens pass på 12,76 km och tiden 1:07:33 fick mig att egoistiskt sno åt mig det mesta av syret ur luften runt Sundbyberg idag…

Nej, nu måste jag få upp farten och ner med km-tiderna, så att jag vågar ställa upp i några tävlingar här framöver…

Till SMHI, vädergudarna och alla andra som släpper väder… hmm! Wink

Ge oss barmark nu!!!


4 comments on “Farten upp och tiderna ner
 1. Johanna skriver:

  Jag skriver under på din önskan om barmark. Det räcker med snö nu!

 2. McGortsy skriver:

  Kiropraktorer kan utföra mirakel. Vad hade kiropraktorn för tips/råd till dig angående ditt löparknä? Och hur yttrar sig ditt löparknä, om man får fråga? Jag är i samma situation, fick en satans smärtkänning höger knä utsida efter 30 km i Berlin 2011. Kunde fullfölja maran ändå….man har ju ändå så förbannat ont efter dryga 3 mil. För mitt knä har jag rekommenderats olika stretchövningar (höftböjare framförallt). Har kännt av samma smärta en gång efter detta när jag sprang till jobbet, och då var det ungefär efter 25 kilometer…….skulle vara intressant att höra litet!

  • janne skriver:

   Hoppas på mirakel. Det jag fick var de vanliga stretchövningarna som du nämner, sen var det att stärka bålen för att få styrka och bättre hållning… För mig är det mer en smärta när jag startar passet och som nästan går över efter 30 min. Efter passet kan jag känna av det igen när musklerna ”kallnar”.

   Hoppas att våra knän håller för framtida utmaningar! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *