Inget marathon för mig

Mara_OutoforderFoto: Luca Mara

Efter dagens lilla runda kunde båda mina mjölksyrefyllda ben och ett tungt andningssystem konstatera att den här löparen är OUT OF ORDER… Tanken var ju att åka till Säter i helgen och springa marathon, ville se hur jag låg till med träningen. Nu kan jag bespara mig det och fortsätta gnugga på med träning i helgen istället. Sen är det bara att hoppas på att en annan känsla infinner sig till Stockholm Marathon.

Det här ser ju ut som ett skönt pass i riktigt lugnt tempo. Men idag slet jag varje meter…

Info
Sträcka: 8,34 km
Tid: 51:01 min
Snitt: 6:07 min/km

Nu var det första löppasset efter att jag legat sjuk några dagar. Och med LCHF-kost (10:e dagen) som kanske också påverkar kroppen en del… Skyller på det jag kan för att inte tappa allt självförtroende!


9 comments on “Inget marathon för mig
 1. Ingmarie skriver:

  Trist trist men snart är du tillbaks!
  Kanske du kan kuta halva?

 2. anneliten skriver:

  Lustigt, vi diskuterade just LCHF och träning idag. Vad vet man om det egentligen? Är det kompatibelt?

  • janne skriver:

   Det är precis det jag ville ta reda på. Och som det känns nu så är jag tveksam till det… Men jag måste ge det lite mer tid då jag blev sjuk efter bara några dagar. Vilket inte heller är helt kompatibelt med träningen.

 3. Suzan skriver:

  Beklagar, men det är bara att ta nya tag igen! Pepp!

 4. Gunnar skriver:

  Prövade LCHF och träning för ett par år sedan – funkade inte alls, i alla fall inte om man vill prestera på en någorlunda hyfsad nivå. Springer man 1-2 ggr per vecka så kanske, men annars, big no no.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *