Jag är för gammal för det här

mars 14, 2012 4 Av Loparjanne

Tar igen mig efter några 100-meters intervaller

Tanken idag var att springa på löparbanan på Sundbybergs IP, men precis när jag kommer dit så ser jag att någon låser upp grinden. Denna någon visar sig vara en dagisfröken som har tänkt att få en lugn och skön eftermiddag med alla barnen instängda på IP. Hänglåset och de små barnen kändes som en lättlöst rebus ”Här ska inte du hänga, du är för gammal så pys iväg!

Ett gäng på ca 15 ungar slänger sig ner i längdhoppsgropen för att gräva i sanden. Jag ger upp tanken på att springa där med vetskapen om att det är sån rörelse på de där små. Och sen en dagisfröken som ligger på löparbanan och läser sin veckotidning, är inte heller något jag blir direkt peppad av. Valde istället att köra några snabba 100-ingar på konstgräset.

Efter att jag funderat på vad det är för fel på lekplatsen och sandlådan så körde jag igång mina ”barnsliga” intervaller längst långsidan. Körde 6 stycken varav 4 st på 18 sekunder och 2 st på 17 sekunder, så det blir nog inte min gren på OS i sommar. Tänkte nog satsa på distansen 52″ i TV-tittande istället…