Jag ska ta mig ur det här… ”fult ord”

Ursviks

 

Jaha, då har jag ett par nya tunga distanspass att lägga in i träningsdagboken. Jag menar alltså de där riktigt TUNGA de när man hatar sig själv för att man utsätter sig för detta. Har sett mig själv kämpa runt sjöarna med en löpstil som inte är lämpad för en stilstudie av löpning direkt. Jag har hört hur fåglarna vid sjön skrattat när de sett min imitation av en trött anka vid passering…

Det är några små hinder efter löprundan som isfläckar och vattensamlingar. (Barnvagnarna nämner jag inte eftersom de kör om mig). Men jag känner att det största hindret är jag själv, måste hela tiden säga åt mig själv att fortsätta några meter till… Och att det kommer att kännas lättare när jag är på andra sidan av det här %!#”€/!….

Tack för allt gillande, peppande och inspirerande… Nu hoppas jag på att snart kunna njuta av löpningen igen! 


2 comments on “Jag ska ta mig ur det här… ”fult ord”
 1. anneliten skriver:

  Hade faktiskt lite flow-känning idag – efter att ha stapplat och stolpat runt i veckor. Kanske besöker den dig snart också? Flown alltså. Hoppas på det!

  • janne skriver:

   Glad för din skull att du hittade den där flow-känslan! Hoppas att den fortsätter att visa sig…

   Själv ska jag ut på ett pass nu, räknar inte med den känslan efter vilan i påsk. Men snart vill jag också känna av det där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *