Jag spår min framtid i spåret

Hov
I
nga älgkliv direkt på löprundorna för tillfället… Men jag tänker utmana om att bli skogens konung igen…

Som ni säkert vet, så har jag inte sprungit så mycket den senaste tiden. Det här har medfört några tunga konsekvenser för mig. En av dessa är t.ex. 14 onödiga kilon som jag nu är tvungen att flytta fram i löpspåret. Men idag släpade jag i alla fall den här tunga kroppen hela vägen till spåren i Ursvik.

Väl där så försökte jag vara förnuftig och starta upp lite lätt med ”femman” (5 km). Jag märkte ganska snabbt att det inte var så lätt som jag trott. Den runda och nedåtgående formkurvan jag har skaffat mig satt viljan på hårda prov.

Så här spår jag min väg in i ”löparnörderiet” igen:

Dag 1-5. Löpning 5 km/dag.

Dag 6-7 Vila.

Dag 8 – 17 Löpning 10 km/dag.

Om jag nu skulle ta mig ända hit ner i texten så får vi se vad som blir nästa steg…

 

 

 


2 comments on “Jag spår min framtid i spåret
  1. anneliten skriver:

    Härligt! För det måste betyda att du får. Tycker dock det ser ut som en rätt djärv ökning om du jämför med min mycket lugna springa-gå start. Men jag startade ju verkligen från noll och det gör väl inte du antar jag.

    • janne skriver:

      Jag har fortfarande inte fått klartecken från läkarna. Men nu mår jag så dåligt att jag är tvungen att försöka att komma igång. Värden, vikt och allt går år fel håll. Det känns lite som att jag kanske startar för snabbt så här tredje dagen in på nystarten, helt slut och lite till… Kanske ska jag försöka att vara lika klok som anneliten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *