Kan en zombie ta SATS

december 4, 2013 2 Av Loparjanne

Zombie2
En pressfrukost på nya SATS i signalfabriken, Sundbyberg.

Jag var inte ombytt för att vara med på det träningspass vi uppenbarligen skulle ha tillsammans. Den informationen hade ej ramlat ner i min e-låda. Tur nog så kom även Kenth (Snabba fötter) ”civilklädd”. Annars hade jag själv framstått som en lat smitare! Fick alltså till en början sitta och titta på ett piggt gäng som körde ett komprimerat pass på 30 min av passet SATS Runners Strength som i sin helhet är 55 minuter långt.

Jag blev faktiskt sugen att vara med när jag såg alla pigga löpare som hoppade omkring där på golvet. Det trots att jag inte är någon direkt vän av det här med motorikövningar i grupp. Och det enbart för att jag är grymt dålig på att synka mina rörelser med andra. Eller om det är alla andra som… Ja ni har nog listat ut hur kass jag verkligen är!

Men att bli inspirerad av Rubin McRae under passet kan nog hjälpa upp några av rörelserna…

Eftersom mitt gymkort har gått ut är det dags att välja vilka som ska ha betalt för löpbandsnötningen i vinter. Kan SATS Tribe Running vara ett sätt att få fart på den zombie jag känt mig som den senaste tiden? Det skulle nog vara nyttigt att få in lite annat än att bara nöta löpband. Sen ingår ju även utomhusklasserna i mars med professionella löpcoacher, vilket låter som en lockande start på våren…

Klart att jag ska tänka på saken!