Långpass med FunRun

Äntligen fick jag till ett långpass som jag känner mig nöjd med, det kan jag tacka det här gänget för…

Ett härligt gäng redo för ett långpass…  Foto: FunRun

Vi träffades den här lite kyliga lördagsmorgonen vid Boule Bar, Rålambshovsparken. Flera lager med kläder skulle ersätta den vårvärme som saknades. Men förhoppningar om sol och några fler plusgrader fanns där. Vi hann knappt passera Västerbron innan solen visade sig och minst en tröja kändes överflödig…

Mina tankar med det här passet var att det skulle sporra mig att få till ett långpass i ett hyfsat tempo, sen om jag inte orkade hela sträckan så skulle inte det vara hela världen.

Allt kändes mycket bättre än vad jag hade räknat med…  Foto: FunRun

Vi sprang om bussar och matade kilometer efter kilometer.  Foto: FunRun

Jag orkade hänga med hela rundan 28,13 km på tiden 2:35:38. Något jag var klart nöjd med. Jag hade inte orkat en meter till som det kändes när jag stapplade de sista metrarna, men nu är jag på väg tillbaka som det känns. Vi avslutade passet med en långfika på Thelins.

Tack Lina och Alexander som bjöd in till FunRun och alla ni andra som var med och såg till att det verkligen blev Smile-Run!


11 comments on “Långpass med FunRun
 1. Västgötskan skriver:

  Vilken härlig känsla! 🙂
  ”Sprang om bussar”. Hihi! Bra jobbat…. 😉

 2. Magnus skriver:

  snyggt jobb! 🙂

  har en liten kort kort ressession av olika appar till träning… kom gärna med egna erfarenheter så jag vet vad jag ska välja! 🙂 http://westerstrand.blogspot.se/2012/04/runkeeper-endomondo-cardiotrainer.html

 3. marathonjohan skriver:

  Skönt när man äntligen får till de ack så nödvändiga långpassen. Och att få dem i sällskap är ju inte så dumt heller. Vad är målet i årets mara?

  • janne skriver:

   Alltid skönt att få till dem… Mitt mål var 3:30 om du hade frågade mig i februari, nu känns det som att jag skulle vara nöjd med en tid under 4 tim. Får se hur det går med träningen fram till 2:a juni! 🙂

   Själv då?

   • marathonjohan skriver:

    Ska faktiskt inte springa den vanliga maran i år, i alla fall inte om man med det menar Stockholm Marathon. Jubileumsmaran springer jag dock och målet är nog nånstans 3:45, vilket skulle vara pers med ca 15 minuter, men med tanke på att jag klämde halvan på 1:36 i lördags borde det inte vara omöjligt. Men huvudfokus för året ligger på bas-styrka och bas-kondition för att fixa att köra Klassikern, med start med Vansbrosimmet veckan innan jubileumsmaran.

 4. Lina skriver:

  Kul att du var med Janne!! 🙂 Hoppas att vi ses snart igen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *