Maran avklarad och nu 50 år gammal

juni 6, 2012 6 Av Loparjanne

Tiden springer verkligen iväg, igår vaknade jag upp och fick höra att jag var 50 år gammal. Själv vill jag tro att man kan vara 50 år utan att vara gammal… Nu är väl det bara standardknepet för att flytta fram sin gubbighet, men så länge man kan lura sig själv så är det väl helt ok.

Startade födelsedagen med att åka in till Thorax för att genomlida en gastroskopi (slang ner i matstrupen), ni som upplevt det vet ju hur jävligt det är… För er andra som ska på en sån undersökning så kan jag säga att det inte alls är så farligt som vissa påstår! Jag önskar er lycka till och att ni slutar att läsa här! Det var fjärde gången jag skulle ”Gastroskopias” och jag kände mig faktiskt lite tuff och mogen inför uppgiften. Nu efteråt så var jag nog mer som en liten pojke, en pojke som fick hålla sjuksköterskan i handen för att först på femte försöket klara av det vidriga…

Så även en en liten grabb kan alltså vara 50 år!

Resten av kvällen var det betydligt trevligare saker som kom ner i matstrupen… Tack alla ni som kom och firade med mig och ni som hörde av er med gratulationer, ni ska veta hur tacksam jag är för allt. Blev faktiskt lite rörd när jag såg att hela Sverige firar fortfarande… Folk verkar ha tagit ledigt från jobbet t.o.m.