Räcker vila för att ladda om

mars 22, 2016 0 Av Loparjanne

Efter helgens träning känner jag mig minst sagt sliten i kroppen. Det positiva är att jag har träningsvärk i kroppen som gör att jag ser rolig ut när jag går. Ja, ibland kan faktiskt värk vara något bra eller i alla fall nyttigt för ändamålet. Dagens planerade vilodag känns klart motiverad om jag nu ska kunna prestera något på nästa träningspass. Om man skulle ha haft en mätare som visade hur mycket kräm som var kvar i kroppens batterier så skulle den nog visa på mycket rött.

Ja, även om den nu inte finns någon så är det viktigt att få upp den där mätaren på grönt igen och det snabbt. Tiden springer iväg och ingen skulle vara så lycklig som jag om jag fixade maraformen till den 4 juni. Det är då jag hoppas att jag står där på Lidingövägen tillsammans med alla andra löpare som är samlade där. Alla de som tänkt sig att springa två varv runt Stockholm för att sen trötta men framförallt stolta springa in på Stockholm Stadion.

Finns det några genvägar för att fixa allt det här då? Först tar vi bort alla de olagliga och farliga vägarna. Ok, nu har vi bara några få standardsaker kvar att koncentrera oss på.

Bra träning, vila, sömn och att äta nyttigt och rätt.

Alternativen då tänker ni?

Visst, öppnade webbläsaren och googlade på alternativa energikällor och det jag fastnade för mest var alla möjligheterna med solceller läs mer här... Sökte sedan på löparkläder med inbyggda solceller men där sa google ifrån, Menade du kläder att sola i dumskalle?

Laddabatterier

Det är säkert bra även för oss löpare med solceller men kanske inte just för att fylla på kroppens energibehov.

Om den stackare som läser det här har andra tips på hur man får kroppen att fylla på med energi, så lägg gärna ner lite energi och dela med dig här…