Raketstart på nya året

december 31, 2013 2 Av Loparjanne

Idag på årets sista dag valde jag att ta en vilodag från träningen. Kände inte för att ge mig ut på de här isiga vägarna som fäboden erbjuder den 31 december 2013. Och att inte heller kunna duscha efter passet är också en godtagbar anledning. Jag tror faktiskt att värdparet där nyårsmiddagen ska avnjutas uppskattar mitt sunda förnuft.

bild
Det är viktigare att ha is i magen tycker jag

Jag tänker inte skicka iväg några nyårsraketer inte heller avge några nyårslöften så här inför årsskiftet. Men jag hoppas att det blir en raketstart på nästa års träning och att 2014 blir året då jag och alla ni andra får njuta av löpningen.

Avslutade i alla fall det här året med en positiv träningstrend. Under mellandagarna gick det bra att lägga in två pass per dag i träningsdagboken. Först ett där jag sprang omkring i affärer och fyndade på mellandagsrean. Sen det vanliga löppasset där jag inte behövde trängas för att ta mig fram. Tur att det andra löppasset inte kostade något då juletiden har minskat på plånbokens tjocklek en hel del… Så alternativet var att ta ett SMS-lån för att kunna få med fyndet hem från affären. Viktigt bara att välja ett snabblån som t.ex. Vippi.se som inte tar bort marginalen på fyndet med räntor och andra dolda avgifter. Det ska ju i slutänden vara ett fynd man släpar hem.

Önskar er alla ett Gott Nytt År!