Stockholm Stadion är alltid mitt mål

Lördag och solsken mot dagens mål, Stockholm Stadion.

Längtar redan till starten på Lidingövägen och den härliga resan genom Stockholm. Sen att få springa in på Stadion efter att ha sprungit alla 42 195 meter… DET KALLAR JAG KÄNSLA!!!

Nu var det inte maran jag sprang idag, men det var ett härligt träningspass där min inbyggda GPS styrde mig till Stockholm Stadion. Jag fick inte komma in och ta ett varv på löparbanan (som brukligt) för det Svenska fotbollslandslaget hade stängd träning där idag.

Solen sken på pigga ben

Sprang hem via Roslagstull och genom Hagaparken, passet avslutade efter 20,51 km på tiden 1:54:24.

Ha en trevlig lördag på er!


2 comments on “Stockholm Stadion är alltid mitt mål
  1. Mats skriver:

    Bra jobbat Janne! Härlig push inför Stockholm 2013, blir väl 30 år sedan jag gjorde mitt första Stockholm marathon. Måste anmäla mig i helgen!
    Körde min vanliga runda runt Kaknäs, Djurgården idag och klockade mig helt ok för de 22 km. Lite Cooper test mellan broarna på Djurgården och ett race längs Strandvägen. Var lite tungt i början på veckan så är glad för att benen eller vad det är svarar. En dryg vecka kvar till Frankfurt eller Åland om man känner mer för det 🙂

    • janne skriver:

      Tack Mats! Ja, det är nog hög tid att se till att få en nummerlapp till 2013.Låter som ett härligt pass du hade där ute… Lycka till i Frankfurt om det är där du springer i helgen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *