Stockholm Stadion och ingen pucko

Stadion19april
Efter 10 km så var det dags för några minuters vila för lite foto utanför underbara Stadion.

I går var det premiär på teatern och i dag premiär för linne och korta tights… Nej, jag tänker inte jämföra de båda premiärerna. Det är bara så grymt inspirerande och jag är så glad för att få uppleva det! Bestämde mig på morgonen för att springa in till Stockholms Stadion och tillbaka. Det blev en skön runda från Ursvik till Solna och genom Hagaparken och in till vår vackra huvudstad. Solen sken och det kändes som om allt hade vaknat till liv där ute. Träd, buskar, byggnader och alla människorna som såg gladare ut än vanligt. Tänk vad lite vackert väder gör. Pustade ut en stund utanför Stadion innan det var dags att springa hem igen.

Blev ”lite” besviken när jag inte kunde inhandla min sedvanliga Pucko vid Solna station. Något som jag alltid gör när jag springer den här rundan. Hur kan de ta bort min rätt till en kall och god pucko bara för att det är Påskafton?

Glad Påsk på er alla!

 


2 comments on “Stockholm Stadion och ingen pucko
  1. Snorkkis skriver:

    Glad påsk LöparJanne! Och trevligt är det när det blir sol och värme och folk verkar bli glada och lysa upp. Kanske svårmodet lämnade oss sådär efter långfredagen.

    Häftigt med anti-gravity löpningen… även om det kanske inte skulle vara så mycket till löpare om du halverade kroppsvikten.

    • janne skriver:

      Detsamma till dig Snorkkis! Ja, det kanske skulle vara lite för lite kvar om det blev en halvering. Men några procent skulle inte skada som det kändes…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *