Vägen att vägra väga mer…

Magstarka bilder det härDirekt efter löpningen.

Ställde mig på vågen och den visade på dryga 10 kg mer än då jag satt PB på maran. Vet att jag kan väga mer om man ser på vad som klär mig rent kroppsligt. Men ska man springa maror så är det skönt att slippa några av de där extra siffrorna på vågen (och på sluttiden).

Så idag brände jag kalorier under 10 km löpning och ca 30 min styrkepass. Frågan är bara hur vägen till att bränna bort de här extra kilona ska se ut. Tänker inte göra som förra gången, då jag levde på blåbärssoppa och keso i tre månader… Ok, då var det hela 30 kg som skulle bort. Nu tänkte jag bara öka på träningsmängden och tänka ”lite” på vad jag stoppar i mig. Så vi får se hur lång tid det tar den här gången.


12 comments on “Vägen att vägra väga mer…
 1. Piratfarsan skriver:

  Intressant det där, jag skall ner 6-10 kg till Lidingö ultra så har du bra tips säg till.

 2. Mats skriver:

  Så det var där du höll till under Tömilen!

 3. Lillasyster skriver:

  Skippa bärsen! 😉

 4. anneliten skriver:

  Men va? Fattar faktiskt inte var de 10 kg sitter. Själv ska jag i ett par favoritjeans har jag tänkt. Har bytt mackor mot gröt och tappat ett av tre. Two to go.

  • janne skriver:

   Ser du inte att jag är blå i ansiktet av att dra in magen på alla kort? 🙂 Några portioner till av den gröten så sitter byxorna på… Fixar du lätt!

 5. Förvånad skriver:

  Samma situation. Det har smugit på sig 5-6 kg mer än jag vill ha. Det irriterar både för att det finns plagg i garderoben som inte längre är bekväma, och för att det är så dumt att släpa omring på barlasten då man försöker springa bättre och snabbare. Jag vet ju vad jag borde göra, men saknar disciplinen. Så heja på dig!

  • janne skriver:

   Det är lätt att få de där extra kilona men kanske lite svårare att bli av med dem. Det är klart att du fixar den lilla detaljen. Nu kommer jag att heja på dig, så det är bara att visa… Snart har du en garderob som passar perfekt vid ombytet efter dina snabba träningspass.

 6. Snorkkis skriver:

  Ja jag kan inte heller se de där 10 kg:na, du gömmer dem bra. Blåbärssoppa och keso blev jag lite sugen på nu. Fast skulle nog räcka med en portion… inte varje dag i tre månader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *