Spring Cross 2014

maj 3, 2014 0 Av Loparjanne

Vaknade upp efter en alldeles för sen kväll. Eller om man nu vill, en alldeles för tidig morgon. Sista föreställningen på teatern hade fortsatt långt in på småtimmarna. Första tanken som slog mig när jag vaknade upp, var att idag var det dags för Spring Cross… Andra tanken var att hur skulle det här gå? Om några timmar var det alltså meningen att jag skulle springa ett lopp?

Släpade mig upp ur sängen och ut i köket för en kaffe och en macka. Ska jag vara helt ärlig så fick mackan ligga kvar orörd på bordet. Och anledningen till det var inte att jag skulle vara rädd att bi tung i magen… Nej, jag var bara inte redo för någon fast föda just där och då. Efter en dusch och skifte mellan morgonrock och löparkläder så var det dags att åka till Universitetet.

Träffade på ett gäng grabbar som jag inte är så van att möta inför tävlingar av det här slaget… Men den här gången så imponerade de alla i löpspåret!

Innan_Start
Ett ungt gäng och en… Nej, ett ungt gäng räcker!

Och hur gick det då på själva tävlingen då? Jo, jag tog det ”förståndigt lugnt” och fick uppleva ett skönt lopp på 6 km med några härliga backar. Tror att backarna retade upp några muskler och gav mersmak i den fortsatta träningen inför maran.

 

Malgang
En spurt kunde jag kosta på mig eftersom jag hade en hel del krafter kvar vid målgången.