Jag är inte helt knäckt än…

Vad som händer efter 15 dagars träningsfrånvaro är något jag helst hade varit omedveten om… Men nu har jag upplevt känslan av att börja om igen. Kanske inte helt från noll även om det var den känslan jag fick, när jag sprang som en negativ nolla där i skogen. Sprang från ängarna till Ursvik, där milspåret fullständigt tömde de krafter jag hade kvar efter influensan.

Distansen 12,48 km tog mig 1:12:48 och när jag tittade på snittpulsen (167) och en maxpuls på (186) så visar den också att jag fick slita tungt trots den ”behagliga” farten.

Men det viktigaste är att jag är tillbaka i träning igen!  Smile


9 comments on “Jag är inte helt knäckt än…
 1. Snorkkis skriver:

  Härligt med träningstecken från dig. Ska du springa Vällingby maran i år? Är ju nu till helgen…

 2. BoelMaria skriver:

  Välkommen tillbaka! Snart blir det bra igen. Ta det lugnt bara så du inte åker på några bakslag…

 3. anneliten skriver:

  På´t igen bara. Själv har jag inte sprungit ordentligt sedan mitten på februari. Lite mer synd om mig? Men å andra sidan vet jag ju inte varför du varit borta från löparspåren.

  • janne skriver:

   Självklart är det mer synd om dig! Hoppas verkligen att VI kommer igen och får många härliga löprundor i sommar. Jag åkte på en influensa och hostade sönder lungorna… Nja det kändes så iaf.

 4. karin skriver:

  12,48 km på 1:12:48? Jäkligt snyggs sprunget måste jag säga… 🙂

  • janne skriver:

   Det ska alltså stå för 1 tim 12 min och 48 sek eller 72 min och 48 sek, skrev av displayen på min Garmin bara… Hur tolkade du det? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *