FN-Loppet 2012

april 15, 2012 2 Av Loparjanne

Så roligt med så många löparvänner på plats idag, fr v. Tobias, Paula, Magdalena, Petra, jag och Miranda. Foto: Petra Månström

Efter besvikelsen igår med en inställd tävling, så kunde inget hindra mig från att ta mig till norra Djurgården och FN-Loppet idag. Ett lopp som Sofie Öhlin ordnat som ett skolprojekt ”SKOLMAT BLIR KUNSKAP”, hon hade fixat det riktigt proffsigt och får fem löparskor av fem möjliga av mig… Kul att få nöjet att springa ett lopp och samtidigt bidra till något bra! Läs mer här…

Efteranmälan ska göras innan… Foto lånat av: Svenskalopp.com

Kom till Djurgården strax innan 10 för att efteranmäla mig. Träffade Petra som var där för att få ihop något till ett kommande avsnitt av programmet Spring. Hon nämnde att del 2 av Spring låg ute, från Premiärmilen där jag fick vara med och skämma ut mig.

Titta och garva ni också! Bara att klicka här…

Det visade sig att det var flera startgrupper med 50 löpare i varje som de släppte iväg med 5-minuters intervaller. Jag skulle alltså starta först 11:30 och inte 11:00 som jag hade trott. Men tiden rullade på snabbt tack vare trevligt sällskap innan starten. Fick en skön känsla av att det viktiga här idag var att ha trevligt och bidra till något bra… Jag nästan undrade varför vi skulle springa, det var ju kul att bara vara här och umgås.

Fick frågan av ett par tjejer om jag visste hur kuperad den här banan var. Jag svarade att det är inte mycket backar och mest asfalt, vad jag fått det ifrån vet jag inte? Starten gick och efter en stund visade det sig att mina ben var fyllda med mjölksyra från alla backarna som inte fanns där enligt mig… Och asfalt var det ju inte mycket av där ute i skogen. Varför frågade ni just mig?

Förlåt tjejer!  Embarassed

Starten har gått och jag (+ 2 tjejer) tror fortfarande att det blir asfaltslöpning…  Foto lånat av: Svenskalopp.com

Sprang i mål på tiden 24:48 i ett härligt vårväder med en värmande sol! Tack Sofie och till er andra som bidrog till att den här dagen är lagrad bland alla goda minnen där uppe.

Fick till slut passera en mållinje den här helgen.  Foto lånat av: Svenskalopp.com