Två Sjöar Runt 2010

Vaknade upp med huvudvärk efter en natt med dålig sömn. Att jag inte mådde så bra var helt mitt eget fel! Gårdagen var alltså inte en optimal uppladdning… Åt frukost och samlade ihop det jag skulle ha på mig, tog sen en promenad bort till Sundbybergs IP där jag efteranmälde mig och försökte vila lite innan det var dags. Tittade ut över idrottsplatsen och såg de stora snöflingorna. Vet inte varför vädergudarna gillar att jäklas med mig?

Och jag som sa att våren var här?

Men det var bara att bita ihop och försöka att tänka positivt. Helt rätt Berta, om man biter sig i tungan så är det svårt att tänka positivt?! Menade mer att… Äh det var inget! Du får inte ta allt så bokstavligt. Det viktigaste nu var att genomföra tävlingen utan att halka och skada sig. Annars bjuder jag gärna på en snygg vurpa för löparkonsten.

Vem bryr sig om vädret? Jackan ska av!

Äntligen har startskottet skrämt iväg oss…

Starten går och jag tar det lugnt för att hålla mig på fötterna. Jag är ju inte så van att springa när det är halt… Har ju som ni säkert vet varit en ”feg” löpbandslöpare i vinter Först vid Råstasjön vågade jag springa på lite mer. Tungt underlag men allt kändes bättre efter första varvet. Då hade jag kommit in i löpningen och slutat att spänna mig. Nej inte på det sättet som de där V-killarna på gymmet, de där som gillar speglar ni vet…
Wink

Jag var trött, men glad att jag tog mig hela vägen in i mål.

Målgång på Sundbybergs IP.

Tiden idag var min sämsta från Två Sjöar Runt men nu har äntligen löparsäsongen startat… Och jag är faktiskt nöjd trots tiden!

Fick min medalj och även ett bonuspris också, en tavla med motiv från Lötsjön målad av Bruno Karlsson. Tiden på 11,2 km slutade på 57:11 denna härliga vinterdag!


12 comments on “Två Sjöar Runt 2010
 1. BRA JOBBAT! Det är svårt att springa så snabbt som man är kapabel till när det är sånt här underlag och väder, sååå…. jag tycker att du ska vara jättenöjd! 🙂
  Kul att du la upp bilder!

  Nu börjar tävlingssäsongen…äntligen..finns så många roliga lopp att springa! 🙂

 2. Daniel skriver:

  Vilket jäkla väder ni fick!!
  Bra kämpat i snön, tyckte du fick till en bra tid i det där busvädret!
  Härligt att löparsäsongen nu har börjat, jag har premiär till helgen med första loppet. 🙂

  • janne skriver:

   Jo visst var det ett jäkla väder, vilket man är ganska van med den här vintern. Hoppas att du får bättre premiärväder i helgen.

 3. BoelMaria skriver:

  Såg lite av bandyfinalen på tv och tänkte på dig. Skönt att du tog dig runt utan skador och att du faktiskt verkade kunna njuta av premiären.

 4. Ingmarie skriver:

  Grattis! Det var ju kalasbra gjort! Tänk hur bra det kommer att gå när du har sovit bra 😉 och det är barmark. Oj oj oj. Då gäller det att hålla i hatten!

 5. Lillsyrran skriver:

  Vadå ”Gårdagen var inte en optimal uppladdning…” Du måste sluta slarva!
  🙂

 6. Piratfarsan skriver:

  Skitväder.. Grattis till den fina tavlan.. Jag vägrade vara med på loppet med tanke på vädret 🙂

  • janne skriver:

   Det var nog många som tänkte som du. Tråkigt att inte loppet gick på lördagen eller att lördagsvädret kom på söndagen? Vilket som nu skulle ha varit bäst…hmm 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *