Två Sjöar Runt 2010

mars 21, 2010 12 Av Loparjanne

Vaknade upp med huvudvärk efter en natt med dålig sömn. Att jag inte mådde så bra var helt mitt eget fel! Gårdagen var alltså inte en optimal uppladdning… Åt frukost och samlade ihop det jag skulle ha på mig, tog sen en promenad bort till Sundbybergs IP där jag efteranmälde mig och försökte vila lite innan det var dags. Tittade ut över idrottsplatsen och såg de stora snöflingorna. Vet inte varför vädergudarna gillar att jäklas med mig?

Och jag som sa att våren var här?

Men det var bara att bita ihop och försöka att tänka positivt. Helt rätt Berta, om man biter sig i tungan så är det svårt att tänka positivt?! Menade mer att… Äh det var inget! Du får inte ta allt så bokstavligt. Det viktigaste nu var att genomföra tävlingen utan att halka och skada sig. Annars bjuder jag gärna på en snygg vurpa för löparkonsten.

Vem bryr sig om vädret? Jackan ska av!

Äntligen har startskottet skrämt iväg oss…

Starten går och jag tar det lugnt för att hålla mig på fötterna. Jag är ju inte så van att springa när det är halt… Har ju som ni säkert vet varit en ”feg” löpbandslöpare i vinter Först vid Råstasjön vågade jag springa på lite mer. Tungt underlag men allt kändes bättre efter första varvet. Då hade jag kommit in i löpningen och slutat att spänna mig. Nej inte på det sättet som de där V-killarna på gymmet, de där som gillar speglar ni vet…
Wink

Jag var trött, men glad att jag tog mig hela vägen in i mål.

Målgång på Sundbybergs IP.

Tiden idag var min sämsta från Två Sjöar Runt men nu har äntligen löparsäsongen startat… Och jag är faktiskt nöjd trots tiden!

Fick min medalj och även ett bonuspris också, en tavla med motiv från Lötsjön målad av Bruno Karlsson. Tiden på 11,2 km slutade på 57:11 denna härliga vinterdag!